Intrebări...lacrimi...durere...o viaţă furată.




Tragic accident la Albota - O tânără s-a stins din viaţă la 23 de ani

"Destin tragic pentru o fată de 23 de ani, din Călineşti. Alexandra Filip şi-a găsit sfârşitul în urma unui cumplit accident care s-a petrecut ieri, în localitatea Albota. Un şofer neatent, care se pare că a adormit la volan, a intrat pe contrasens şi s-a izbit de o Dacie, în care se afla tânăra împreună cu soţul ei.
Autoturismul Logan a fost lovit apoi din spate, de un tir.Fata a fost scoasă din maşină de pompieri. Tânăra, împreună cu soţul ei, Vasile Filip, de 26 ani, veneau dinspre Albota şi se îndreptau către casă. Acesta conducea o Dacie şi în apropierea Staţiunii de cercetare de la Albota, a fost lovit de un Logan care a pierdut controlul volanului şi a intrat pe contrasens. Impactul a fost puternic, iar Loganul a fost lovit de un Tir, al cărui şofer a spus că nu a mai reuşit să evite maşina.
Conducătorul autocamionului, bănuia că şoferul ar fi adormit la volan, altfel nu putea să-şi explice cum de a pierdut contrulul autovehiculului. Cristian Neacşu, de 31 ani, din Piteşti, cel care conducea Logan-ul, s-a abţinut să facă vreun comentariu. În urma impactului puternic, fata de 23 ani, care se afla pe scaunul din dreapta şoferului, a rămas încarcerată între fiarele maşinii. Starea ei de sănătate era critică, iar pompierii s-au străduit minute în şir s-o descarcereze. În cele din urmă fata a fost scoasă din mormanul de fiare şi urcată în ambulanţă. Din păcate, Alexandra Filip s-a stins din viaţă înainte să fie dusă la spital, deşi medicii au făcut tot posibilul pentru a o salva. Soţul tinerei a scăpat doar cu câteva răni uşoare."(Observatorul argesean)

Pentru tine a plouat astazi, Alex... a plans cerul!
Nu te vom uita! Durerea ne-a luat cuvintele...

0 comentarii: